Idag släpps många av de restriktioner som begränsat oss under pandemin. Visst är det skönt att livet sakta återgår till det normala!
Men vi på Mälaren Smådjursklinik väljer att fortsätta vara försiktiga. Vi träffar många nya människor varje dag, och är måna om både vår egen och våra besökares hälsa. Även fortsatt kommer vi att undvika att hälsa genom att ta i hand. Ett leende och ett “hej” har fungerat utmärkt, och vi fortsätter med det. Vi kommer att be dig som kommer till kliniken att använda munskydd under ditt besök hos oss. Vi i personalen kommer också att fortsätta använda munskydd.
Vi ser helst att endast en djurägare per djur kommer till kliniken. Men på den punkten kommer vi att bli lite mindre strikta.
Dessa extra försiktighetsåtgärder behåller vi en tid, för att se hur utvecklingen blir. Förhoppningsvis kan även vi snart slappna av lite mer och släppa på våra restriktioner. Men för tillfället hoppas vi på er förståelse.